Aankondiging van Navirum
[On Demand]

Bij Navirum zijn we zeer actief in het helpen van een reeks bedrijven in Noord-Amerika en Europa om te schalen en te groeien met behulp van Salesforce. De afgelopen maanden hebben we ingezien dat veel startups en groeibedrijven een ander consultingmodel nodig hebben. Een model dat wendbaar is en snel kan meebewegen met de richting van een groeiende organisatie.

Een model dat voorspelbare diensten levert, met vaste kosten en harde termijnen. Na goed naar onze klanten te hebben geluisterd, hebben wij besloten een nieuwe business line te lanceren, Navirum [On Demand] genaamd.

We gaan een reeks nieuwe producten aanbieden die ontworpen zijn om Salesforce-succes [On Demand] aan onze klanten te leveren. Onze eerste reeks producten is gericht op het implementeren van Salesforce in minder dan een maand. We lanceren ook een reeks producten die Salesforce integreren met enkele van de populairste apps op de Salesforce AppExchange waaronder Mailchimp, Box en DocuSign. Zo worden bedrijven productiever en dus concurrerender.

Ons eerste productassortiment omvat:

  • Salesforce [On Demand] - stelt u in staat uw investering in Salesforce te maximaliseren door klanten binnen enkele dagen succesvol op Salesforce te laten werken. Kies uit onze basis-, pro- en prestatieproducten. koop hier
  • Mailchimp voor Salesforce - sluit meer deals in minder tijd door Salesforce te integreren met Mailchimp en zo een naadloos verkoop- en marketingproces te creëren. koop hier
  • Box voor Salesforce - de opslagruimte op Salesforce is beperkt en duur om uit te breiden. Box is een meer kosteneffectieve manier om uw opslagbehoeften op te schalen naarmate uw bedrijf groeit. koop hier
  • DocuSign voor Salesforce - stelt u in staat uw papierwerk te laten ondertekenen vanuit uw CRM. Zeg maar dag tegen het fysieke papierwerk en hallo tegen snellere dealcycli. koop hier
  • WordPress voor Salesforce - creëer een verbeterde klantervaring door Salesforce te koppelen aan WordPress, zodat u in realtime kunt reageren op leads en cases vanaf uw website -... koop hier 

We kunnen niet wachten om van u te horen,

Team Navirum

Meer weten?

Contacteer ons
Eerst
Laatste
navirum_adminAankondiging van Navirum
[On Demand]