Financial Services Cloud voor geregistreerde beleggingsadviseurs (RIA's)

Navirum is blij aan te kondigen dat het een geprefereerde Salesforce partner is voor de implementatie van de Salesforce Financial Services Cloud voor Registered Investment Advisors (RIA's).

Salesforce Financial Services Cloud is een versie van het Salesforce CRM-platform die speciaal is ontworpen voor financiële adviseurs en geregistreerde beleggingsadviseurs (RIA's). Hier zijn enkele manieren waarop Salesforce Financial Services Cloud RIA's kan helpen:

  1. Klantbeheer: Salesforce Financial Services Cloud stelt RIA's in staat om alle aspecten van hun klantrelaties te beheren, waaronder onboarding, beleggingsbeheer en doorlopende communicatie. Het platform biedt een uitgebreid overzicht van de financiële situatie van elke klant, inclusief zijn beleggingen, rekeningen en financiële doelen.
  2. Compliance Management: RIA's zijn onderworpen aan strenge regelgeving en Salesforce Financial Services Cloud kan ervoor zorgen dat ze aan de eisen blijven voldoen. Het platform bevat compliance-workflows en tools voor documentatiebeheer, waardoor compliance-gerelateerde activiteiten eenvoudig kunnen worden gevolgd en beheerd.
  3. Samenwerking: Salesforce Financial Services Cloud bevat samenwerkingstools waarmee RIA's kunnen samenwerken met andere leden van hun team, maar ook met externe partners zoals custodians en andere dienstverleners. Dit kan helpen om workflows te stroomlijnen en ervoor te zorgen dat iedereen aan dezelfde doelen werkt.
  4. Rapportage en analyse: Salesforce Financial Services Cloud bevat rapportage- en analysemogelijkheden waarmee RIA's belangrijke prestatie-indicatoren (KPI's) kunnen bijhouden en rapporten kunnen genereren over beleggingsprestaties, klantbehoud en andere belangrijke statistieken. Dit kan RIA's helpen om datagestuurde beslissingen te nemen en gebieden voor verbetering te identificeren.
  5. Integratie met andere tools: Salesforce Financial Services Cloud kan integreren met een groot aantal andere tools die RIA's gebruiken, zoals portfoliobeheersystemen en financiële planningssoftware. Dit kan helpen om workflows te stroomlijnen en ervoor te zorgen dat alle gegevens gecentraliseerd en up-to-date zijn.

Om te weten te komen hoe Navirum RIA's kan helpen Salesforce succesvol te implementeren en de voordelen van het toonaangevende marketing CRM te benutten, kunt u contact met ons opnemen.

Contacteer ons
Eerst
Laatste
KristinaFinancial Services Cloud voor geregistreerde beleggingsadviseurs (RIA's)