Vi presenterar Navirum
[På begäran]

På Navirum är vi mycket aktiva när det gäller att hjälpa en rad företag i Nordamerika och Europa att skala och växa med hjälp av Salesforce. Under de senaste månaderna har vi insett att många nystartade företag och tillväxtföretag kräver en annan konsultmodell. En modell som är smidig och som snabbt kan följa riktningen i en växande organisation.

En modell som ger förutsägbara tjänster, inklusive fastställda kostnader och fasta tidsramar. Efter att ha lyssnat noga på våra kunder beslutade vi att lansera en ny affärsverksamhet kallad Navirum [On Demand].

Vi kommer att erbjuda en rad nya produkter som är utformade för att ge våra kunder Salesforce framgång [On Demand]. Vårt första produktsortiment är inriktat på att implementera Salesforce på mindre än en månad. Vi lanserar också en serie produkter som integrerar Salesforce med några av de mest populära apparna i Salesforce AppExchange inklusive Mailchimp, Box och DocuSign. På så sätt blir företagen mer produktiva och i sin tur mer konkurrenskraftiga.

Vårt första produktsortiment omfattar:

  • Salesforce [On Demand] - gör att du kan maximera din investering i Salesforce genom att få kunderna att börja använda Salesforce på några dagar. Välj mellan våra bas-, pro- och prestandaprodukter - köpa här
  • Mailchimp för Salesforce - gör fler affärer på kortare tid genom att integrera Salesforce med Mailchimp för att skapa en sömlös försäljnings- och marknadsföringsprocess. köpa här
  • Box för Salesforce - lagringsutrymmet i Salesforce är begränsat och det är dyrt att utöka det. Box är ett mer kostnadseffektivt sätt att skala dina lagringsbehov i takt med att verksamheten växer - köpa här
  • DocuSign för Salesforce - gör att du kan få dina papper undertecknade från ditt CRM. Säg adjö till fysiska papper och hej till snabbare affärscykler - köpa här
  • WordPress för Salesforce - skapa en bättre kundupplevelse genom att ansluta Salesforce till WordPress så att du kan svara på leads och ärenden från din webbplats i realtid. köpa här 

Vi ser fram emot att höra från dig,

Team Navirum

Vill du veta mer?

Kontakta oss
Första
Senast
navirum_adminVi presenterar Navirum
[På begäran]